Cui ne adresăm?

Copii și Adolescenți

Copii şi adolescenţi

Primii ani de viaţă ne oferă flexibilitate şi resurse nelimitate, de aceea copiii şi adolescenţii merită acum spaţiul în care să îşi cunoască şi să îşi devolte potenţialul. Acest spaţiu poate fi uneori cabinetul de psihologie. Aici, vă pot oferi servicii de evaluare şi intervenţie psihologică (individuală sau de grup) şi de asemenea de consiliere parentală.

Copii și Adolescenți

Familie

Familia funcţionează ca un întreg, de aceea atunci când o parte a sa se află în dificultate şi celelalte au de suferit. Mai important decât atât, doar eforturile comune pot conduce înspre echilibru emoţional şi restructurare. Acesta este motivul pentru care recomand consilierea de familie care implică participarea la procesul terapeutic a tuturor membrilor acesteia.

Copii și Adolescenți

Adulţi

Dificultăţile care apar la vârsta adultă pot fi extrem de variate, însă indiferent de natura problemelor cu care se confruntă persona îmi propun să îi fiu alături pentru a găsi împreună rezolvarea lor, pentru a genera alternative viabile şi pentru a învăţa noi comportamente.

Copii și Adolescenți

Cupluri

Deşi certurile între partenerii de cuplu fac parte din normalitatea unei relaţii şi pot duce la dezvoltarea şi evoluţia acesteia, uneori conflictele devin disfuncţionale şi cei doi sunt prinşi într-un tipar care îi face nefericiţi. Sunt aici pentru pentru a oferi o nouă viziune asupra relaţiei lor şi pentru a găsi împreună mijloacele pentru a o transforma.